Guide: Hitta de bästa produkterna för utomhuslek och fritid hos Rusta och Biltema – öppettider och priser i Ängelholm

Att spendera tid utomhus och njuta av lek och fritidsaktiviteter är viktigt för både barn och vuxna. För att få ut det mesta av utomhuslek och fritid behövs dock de bästa produkterna. I den här guiden kommer vi att titta närmare på Rusta och Biltema, två populära varuhus som erbjuder ett brett sortiment av produkter för utomhusaktiviteter. Vi kommer också att ge information om deras öppettider och priser i Ängelholm.

Rusta – ett brett sortiment av utomhustillbehör

Rusta är ett välkänt varuhus med ett stort utbud av produkter för utomhuslek och fritid. Oavsett om du letar efter gatukritor, utomhusleksaker, pulkor eller pennor, har Rusta det du behöver.

Rusta öppettider i Ängelholm:

  • Måndag-fredag: 10:00-20:00
  • Lördag-söndag: 10:00-18:00

På Rusta hittar du ett brett urval av produkter för utomhuslek och fritid till bra priser. Du kan även hitta billiga tavlor och hinkar som kan vara användbara för utomhusaktiviteter. Ta gärna en sväng förbi och utforska deras sortiment!

Biltema – allt du behöver för utelek

Biltema är ett annat populärt varuhus som erbjuder ett omfattande utbud av produkter för utomhuslek. Här hittar du allt från gatukritor till pulkor och mycket mer.

Öppettider för Biltema i Ängelholm:

  • Måndag-fredag: 09:00-20:00
  • Lördag: 09:00-18:00
  • Söndag: 10:00-18:00

På Biltema finns det även ett stort utbud av produkter för utelek. Om du letar efter gatukritor eller andra tillbehör för utomhusaktiviteter är Biltema ett bra ställe att besöka.

Dollarstore och Jula – andra alternativ

Förutom Rusta och Biltema finns det också andra butiker i Ängelholm som erbjuder produkter för utomhuslek och fritid. Dollarstore och Jula är två varuhus som kan vara värda att besöka om du letar efter specifika produkter.

Dollarstore har ett bra utbud av pulkor och pennor som kan vara perfekta för utomhuslek. Öppettiderna för Dollarstore i Ängelholm är:

  • Måndag-fredag: 09:00-20:00
  • Lördag-söndag: 10:00-18:00

På Jula hittar du ett brett utbud av utomhusleksaker och andra produkter för utomhuslek och fritid. Om du behöver en pulka eller en pulka-madrass, kan Jula vara en bra butik att besöka. Öppettiderna för Jula i Ängelholm är:

  • Måndag-fredag: 09:00-20:00
  • Lördag: 09:00-18:00
  • Söndag: 10:00-18:00

Slutligen, oavsett vilket varuhus du väljer att besöka, se till att kolla upp deras priser och jämföra dem innan du gör ditt val. Se också till att göra en lista över de produkter du behöver för att vara säker på att du hittar allt du söker när du är på plats.

Med dessa tips och information om öppettider och priser är du redo att hitta de bästa produkterna för utomhuslek och fritid hos Rusta, Biltema och andra liknande butiker i Ängelholm. Lycka till!

Ofte stillede spørgsmål

Var kan jag köpa gatukritor?

Du kan köpa gatukritor på Rusta och Biltema.

Vad är Rustas öppettider i Ängelholm?

Rustas öppettider i Ängelholm kan variera, men vanligtvis öppnar de kl. 10 på vardagar och kl. 11 på helger.

Vad är öppettiderna för Rusta i Ängelholm?

Rusta i Ängelholm har vanligtvis öppet mellan kl. 10-20 på vardagar och kl. 10-18 på helger.

Var kan jag köpa utomhusleksaker på Jula?

Du kan köpa utomhusleksaker på Jula.

Var kan jag köpa en pulka på Dollarstore?

Du kan köpa en pulka på Dollarstore.

Var kan jag köpa pennor på Dollarstore?

Du kan köpa pennor på Dollarstore.

Vad är öppettiderna för Dollarstore i Ängelholm?

Dollarstore i Ängelholm har vanligtvis öppet mellan kl. 10-19 på vardagar, kl. 10-17 på lördagar och kl. 11-17 på söndagar.

Vilken pulka rekommenderar du från Jula?

Jag rekommenderar pulkan med madrass från Jula.

Var kan jag köpa billiga tavlor på Rusta?

Du kan köpa billiga tavlor på Rusta.

Var kan jag köpa en hink på Rusta?

Du kan köpa en hink på Rusta.

Artiklen Guide: Hitta de bästa produkterna för utomhuslek och fritid hos Rusta och Biltema – öppettider och priser i Ängelholm har i gennemsnit fået 4.1 stjerner baseret på 28 anmeldelser