1177 visdomstand

Visdomständer som ger problem – 1177

8 maj 2020 — När ska jag söka vård? · Din kind svullnar vid en visdomstand. · Svullnaden sprider sig nedåt halsen. · Du får svårt att gapa. · Du får feber.

De tänder som sitter längst bak i varje käke kallas för visdomständer. De inflammeras lätt och kan ge olika problem. Dessutom kan det vara svårt att hålla visdomständerna rena.

Visdomständer – allt du behöver veta – Tandvårdshuset

Tandvärk – 1177

11 mars 2022 — En tandläkare kan ta bort en visdomstand om du har återkommande inflammationer i tandköttet runt visdomstanden. Det gör oftast inte ont …

Tandvärk är ett tecken på en eller flera tänder har skadats av någon anledning. Det är oftast en infektion i en tand som gör att det känns ont.

Visdomständer – Folktandvården Sörmland

Förmodligen har du fått en nervskada i samband med att din visdomstand drogs ut. Nervskador är oftast övergående, men kan bli bestående även om det är ovanligt.

Visdomständer som ger problem – Folktandvården Skåne

Visdomstanden – 1177

På 1177.se får du råd om hälsa och information om sjukdomar och vilka mottagningar du kan kontakta. Logga in för att läsa din journal och göra dina vårdärenden.

Vad kostar det? – Region Örebro län

Visdomständer – allt du behöver veta – Tandvårdshuset

Visdomstand är ett annat namn på vår tredje kindtand som sitter längst in i munnen. Historien om namnet visdomstand kommer ifrån att de vanligtvis bryter …

Borttagen tand – Folktandvården

Visdomständer – Folktandvården Sörmland

Visdomstanden är den tand som sitter längst bak i munnen. Den kommer vanligtvis fram när du är mellan 18 och 25 år, men det kan ibland dröja ytterligare flera …

Visdomstanden är den tand som sitter längst bak i munnen. Den kommer vanligtvis fram när du är mellan 18 och 25 år, men det kan ibland dröja ytterligare flera år innan den visar sig. Det är inte säkert att alla visdomständer kommer fram.

Tagit bort en tand – Folktandvården Stockholm

Visdomständer som ger problem – Folktandvården Skåne

1177 Vårdguiden svarar för innehållet med undantag för eventuella fel som uppstått i samband med överföringen till folktandvardenskane.se. Logotype Vårdguiden …

Vad kostar det?

1177.se. open_in_new. Tandvård när du är över 23 år – statligt tandvårdsstöd · open_in_new. Kostnader och ersättningar inom tandvård.

Vad kostar det att gå till tandläkare eller tandhygienist hos oss på Folktandvården Region Örebro län? Här finns vår prislista.

Borttagen tand – Folktandvården

Vill du boka, ändra eller avboka tid? Använd vår webbtidbokning, ring kliniken eller skicka meddelande till kliniken via 1177 e-tjänster.

Tagit bort en tand

Skadade tänder och visdomständer behöver ibland dras ut. Våra tandläkare hjälper dig med undersökning, bedövning och en trygg tandutdragning.

Keywords: 1177 visdomstand